Arie1

Nieuwe paletten

Investeert u in nieuwe paletten? Dan verwacht u maatwerk én topkwaliteit. Arifal beschikt over een lokale productiesite die snel inspeelt op uw specifieke noden. Resultaat? Ruime keuze, snelle leveringen en een persoonlijke service.


Nieuwe paletten: verkoop mét kwaliteitsgarantie

Onze volautomatische productielijn in Genk produceert duizenden nieuwe paletten per dag. Naast de standaardmodellen produceren we de meest uiteenlopende maten. Ook uw geschikte nieuwe paletten zitten daartussen. Niet zeker hoe die er moeten uitzien? Geen zorgen. Onze ingenieurs onderzoeken nauwkeurig uw toepassing en ontwerpen op basis daarvan de juiste pallet.

Wat al die nieuwe paletten met elkaar gemeen hebben? Hun onberispelijke kwaliteit. Dankzij een strenge screening van onze leveranciers, werken we alleen met de beste grondstoffen op de markt. En ook de afwerking krijgt de nodige aandacht: met eventueel een duidelijk brandmerk en een extra behandeling in onze droogovens.

Wilt u nieuwe paletten kopen die ook geschikt zijn voor de wereldwijde export? Arifal beschikt over een ISPM 15-certificatie voor zijn paletten. Verkoop en levering aan het buitenland verlopen met export paletten van Arifal zonder problemen. Uw nieuwe paletten krijgen een hittebehandeling (HT) volgens de ISPM 15-norm in onze hightech-droogoven. “Onze HT-behandeling is een fytosanitaire behandeling van verpakkingshout conform de specificaties van de internationale ISPM 15-norm.” Dit proces is de opvolger van fumigeren. Fumigatie door middel van methylbromide wordt niet meer uitgevoerd in Europa.

Wilt u ook schimmelvorming voorkomen? Bijvoorbeeld omdat u actief bent in de voedingssector? Dan raden we u aan om nieuwe paletten te kopen met kamerdroging, die de vochtigheid reduceert.

Vraag een offerte.

Nieuwe paletten kopen? Zo werkt het.

Onze visie: paletten verkoop je niet zoals wasmiddelen. Wel zoals maatpakken: in nauw overleg met de klant. Daarom is dit onze vaste werkwijze:

1. analyse ter plaatse van uw toepassing
2. tekening en bespreking van het technisch ontwerp
3. eerste productie, test en bespreking van proefpallets
4. bijsturing en eerste productierun
5. evaluatie

Uw nieuwe paletten leveren we in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. We volgen de marktevoluties op de voet, hebben een goed zicht op het verbruik van onze klanten en gebruiken een toonaangevend ERP-systeem. Daardoor voldoen we snel en flexibel aan uw vraag.

Meer weten? We zitten klaar voor uw vragen. 

4df2ff49-536a-4aaf-88b6-09db36de0f69_LARGE